Væres Venner

Bioveier i byen liker å være med i spennende prosjekt som bidrar til biologisk mangfold, sosiale møteplasser og kunnskap og som vi synes har stor potensiale. Derfor skal vi nå fortelle litt om et nåværende prosjekt vi er involvert i.

Dette prosjektet startet våren 2017 og er et initiativ av daværende daglig leder på Ranheim frivilligsentral. Ranheim frivilligsentral har fått leie mark på Væreholmen der det skal etableres felleshage. Målet er at denne hagen skal bli en sosial møteplass for beboere i og runt om Ranheim. Nå er vi en liten gruppe som jobber med prosjektet som har fått navnet Væres Venner. Vi planlegger bland annet en verdenskart med planter fra forskjellige deler av verden (ikke invasive arter, selvfølgelig), en damm, en scene for underholdning, parsell og pallekarm som kan leies, paviljong for matlaging og produksjon av egne produkter, oldemorshage og en rekke annet.

Bioveier i byen bidrar med sin kompetanse innen biologisk mangfold. Vi skal under våren og sommaren legge ut bilder her på bloggen og på instagram for å vise hvordan prosjektet utvikler seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *