Nyhetsbrevet

☀
Våren er her! Eller forsvant den igjen? Uansett er du kanskje i gang med å bruke dine grønne fingre for å ta bedre vare på urbant biologisk mangfold? Nedenfor finner du litt nytt og nyttig fra Bioveier i byen.
 
?
Lommeguide
Klikk her for å laste ned vår lommeguide for naturvennlige hager. Vi har også trykket den opp, og deler ut papirutgaven under våre aktiviteter og arrangementer.
?
Aktiviteter framover:
Verdens miljødag med kåring av vinner kategori barnehager/skoler
Onsdag 7. juni kl. 11-13, Ilaparken
Bioveier i byen står på stand med aktiviteter sammen med Trondheim kommune. Vinner av hagekonkurransen kategori barnehager og skoler annonseres av selveste ordfører Rita Ottervik (AP)
Samplantingskurs og verksted for naturvennlige hager
7. juni kl. 17.00, Voll gård, Moholt
Bli med og lær om samspillet mellom nyttevekster, insekter, hageplanter og villblomster. Etter innledningen blir det verksted for naturvennlige hager. Vi stiller med kaffe, snacks, materialer og noe verktøy, men ta gjerne med eget for å slippe å vente. Du kan lage naturvennlige ting som er nyttig for planter og dyr, som insektshoteller, humleboliger, fuglekasser med mer. Vi har noen oppskrifter, men vær gjerne kreativ for best resultat!
Kåring av vinnere i øvrige kategorier
Lørdag 9. september, sted ikke avklart
?
Oppslag i Adressa om hagekonkurransen
Adresseavisen publiserte en artikkel på nett (betalingsmur) og i papirutgaven (se her.)
?
Mer nytt og nyttig
Følg med på Facebook-sidene våre og nettsiden for å få grønne tips og invitasjoner til aktiviteter. Vi sender også ut medlemsbrev på e-post til registrerte medlemmer.
Bare ta kontakt om du har spørsmål, eller ønsker tips og råd. Lykke til med hagearbeidet!
?
Medlemskap?
Vi håper også at du vil bli medlem av Bioveier i byen – foreningen for urbant biologisk mangfold. Det er gratis, og du kan melde deg inn via våre nettsider: www.bioveier.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *